Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Η Φιλοσοφία μας

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Θεοχάρη ιδρύθηκε το 1993 και για 23 συνεχόμενα έτη  αποτελεί  την πιο αξιόπιστη επιλογή στο χώρο της νόμιμης ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Βασικό στοιχείο της υπεροχής μας το ανθρώπινο δυναμικό. Οι εγκεκριμένοι από το Υπουργείο Παιδείας καθηγητές μας είναι επιστημονικά καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι στην διδακτική της ξένης γλώσσας. Παράλληλα ενημερώνονται τακτικά για τις τελευταίες εξελίξεις και αλλαγές στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης παίρνοντας μέρος σε σεμινάρια και ημερίδες κατάρτισης με θέμα τη διδακτική μεθοδολογία.

Για εμάς στο ΚΞΓ Θεοχάρη όμως δεν αρκεί αυτό. Γνωρίζουμε ότι οι καθηγητές μας βρίσκονται στην πιο υπεύθυνη θέση: αυτή του παιδαγωγού που θα μεριμνήσει για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε παιδιού και θα το καθοδηγήσει με σιγουριά στο δύσκολο μονοπάτι της εκμάθησης της ξένης γλώσσας. Η ανθρώπινη σχέση μαθητή – καθηγητή βρίσκεται στο επίκεντρο. Μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται μέρα με τη μέρα με συνέπεια , υπευθυνότητα και μεθοδικότητα.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ΚΞΓ Θεοχάρη η φιλοδοξία μας ήταν να προσφέρουμε εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών σε ένα άνετο , φιλικό και χαρούμενο μαθησιακό περιβάλλον. Διαφήμισή μας αποτελούν οι επιτυχίες των εκατοντάδων μαθητών μας όλα αυτά τα χρόνια.

Με τη φοίτηση στο ΚΞΓ Θεοχάρη έχετε εγγυημένη επιτυχία τόσο σε παγκόσμια αναγνωρισμένες εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου με κύρος και διεθνή αναγνώριση  όσο και στις πανελλήνιες εξετάσεις για ξενόγλωσσες φιλολογίες. Αντλούμε τη δύναμή μας από τις επιτυχίες των μαθητών μας που κάθε χρόνο αγγίζουν το 100% δικαιώνοντας τη φήμη μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Η αναγνώριση και η αγάπη που εισπράττουμε από γονείς και παιδιά είναι η επιβράβευσή μας.


Η επιτυχία των μαθητών μας δική μας παράδοση , η επιλογή δική σας ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.