Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Η καινοτομία μας...


Από την ερχόμενη σχολική χρονιά θα λειτουργήσει νηπιακό τμήμα Αγγλικών (pre-junior) όπου οι μικροί μας μαθητές με τη δική μας βοήθεια θα έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την αγγλική γλώσσα.

Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες της συγκεκριμένης ηλικίας, η μάθηση θα προκύπτει από προσωπική διεργασία του ίδιου του παιδιού με τον πιο συναρπαστικό-για κείνο- τρόπο, δηλαδή μέσα από το ίδιο του το παιχνίδι. Διαθέτοντας πλούσιο ψυχαγωγικό, αλλά συνάμα και εκπαιδευτικό υλικό, το παιδί με τη βοήθεια εξειδικευμένης Παιδαγωγού Προσχολικής Αγωγής, θα «βάλει» γερές βάσεις για τη μετέπειτα εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Ωστόσο, εστιάζοντας στη νοητική αλλά και τη συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, φροντίζουμε για την ενασχόλησή του με τις τέχνες (εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι), η οποία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για την ακαδημαϊκή του εξέλιξη.

Επομένως, κάνουμε λόγο για μία ξεχωριστή, αλλά ιδιαίτερα δημιουργική  απασχόληση νηπίων, η οποία θα αποτελέσει μία μοναδική εμπειρία για τα ίδια τα παιδιά!


Αποκλειστικότητα στην περιοχή μας! Σας περιμένουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.